Skip links
Gepubliceerd op: Nieuws

Kaarsjesmarkt

Wat worden we toch vrolijk van deze maand. We hebben Sint net uitgezwaaid of de andere baardmans staat al te trappelen. Schiedam Centrum is er klaar voor: lichtjes in de straten en blije gezichten in de winkels. Iedereen is op zoek naar dat ene perfecte cadeau. Gelukkig is er inspiratie genoeg in de binnenstad. Deze zaterdag kunnen bezoekers zich van 11.00 – 16.00 uur onderdompelen in de kerstsfeer. Op de Hoogstraat hebben verschillende ondernemers hun waren buiten uitgestald voor de Kaarsjesmarkt. Gezellig om samen naar toe te gaan!

Ben je op zoek voor je kerstinkopen, of heb je gewoon zin om jezelf eens te verwennen? Op zaterdag 10 december kun je allerlei typisch winterse producten vinden in de kramen die voor de winkels en horeca op de Hoogstraat staan. Een fijne muts voor de de kou,een goed boek voor de vakantie of lekkere hapjes voor thuis. Combineer een bezoek aan de Kaarsjesmarkt met Kaarsjesavond dat aansluitend plaatsvindt op de Grote Markt. Blijf een hapje eten en kijk naar het verlichten van de grote boom, een bijzondere traditie.

Zondag is er een extra Koopzondag met Winterpret op de Koemarkt. Trek je papa en mama van de bank en leef je uit op de springkussens! Nog niet warm genoeg? Ga dan voor een chocomelk met slagroom naar een van de horeca of haal een lekkere oliebol bij de kraam van Nico. Veel van de winkels zijn open, dus jij kunt mooi nog wat langer blijven, terwijl je ouders gaan shoppen. Goed geregeld!

Leave a comment