Skip links

BEC Again

Deze winkel laat zich niet in een hokje stoppen. BEC again verkoopt handgemaakte kinderkleding, houten speelgoed en woonaccessoires. Een mix die garant staat voor vele leuke cadeautjes. De etalage van het pand op de hoek van de Hoogstraat heeft dan ook een bijzondere aantrekkingskracht. “Ja veel mensen die voor de eerste keer bij ons naar binnen komen, worden verrast door ons aanbod”, glimlachen eigenaresses Beatrice & Beryl. De zelf ontworpen kinderkleding hangt in de rekken, maar is ook op aanvraag te maken. “Dat vind ik erg bijzonder om te mogen doen voor bijvoorbeeld een trouwfeest of communie.”

Hoe dan?

“Alles bij BEC again komt van duurzame materialen, het hout, het katoen. Doordat we onze producten zelf creëren, kunnen we hier bewuste keuzes in maken. We zien dat onze klanten hier ook naar op zoek zijn: pure producten. Die bewustwording zet in deze tijd misschien nog wel meer door. Een product wordt er niet anders door, de wereld wordt er wel een klein beetje mooier van. Daar dragen we graag aan bij.”

Ik wil het!

Verliefd geworden op die mooie kleertjes? Kijk op www.becagain.nl en bestel! Speciale wensen? Stuur een mailtje naar beatrice@becagain.nl, ze neemt dan even contact met je op. Iets leuks gezien op Instagram @BEC_Again? Stuur een DM. In Schiedam bezorgt BEC again alles gratis. Op de fiets natuurlijk, wel zo goed voor het milieu. Ook buiten Schiedam verzenden ze het graag!