Skip links

Choice for lady’s

Deze boetiek heeft een heel breed assortiment. “We hebben kleding voor dames van 18 tot 80, want niemand voelt zich zo oud als die is, toch?”, knipoogt eigenaar Maka. “Ook onze maten zijn voor iedereen; of je nu in een maatje 34 of 56 past. Je bent prachtig! Daarnaast hebben we alles in huis om je outfit helemaal af te maken: riemen, tassen en schoenen, bij ons vind je het allemaal.” Nu ze voor langere tijd gesloten zijn, missen ze het persoonlijk contact met hun klanten.

Hoe dan?

“Wij zijn gevestigd in de Passage, daar is het op dit moment heel stil. Het is niet makkelijk om als ondernemer het hoofd boven water te houden, maar we zijn creatief en verzinnen elke keer iets nieuws. Om er toch voor onze klanten te zijn, ontwikkelen we momenteel een eigen site. Op Facebook en Instagram @choiceforladys plaatsen we regelmatig foto’s van de collectie: leuke items die we graag met onze klanten delen. In de wintersale is alles extra aantrekkelijk geprijst!”

Ik wil het!

Zie je iets moois dat je graag wilt hebben? Laat het weten, bel 06 12 25 38 17of mail makadadiani@outlook.com. Choice for lady’s bezorgt al haar bestellingen gratis in Schiedam. Een extra service die volgens hen past bij deze tijd. Het artikel wordt nog dezelfde dag of de dag erna thuisgebracht. Buiten Schiedam is er een gratis verzending vanaf € 75,00.