Skip links

Goudsmidatelier Tafel van Goud

Bij Goudsmidatelier Tafel van Goud ontwerpen Taco & Lou prachtige persoonlijke sieraden. Met hun creatieve blik maken zij van een ongedragen erfstuk jouw unieke gouden sieraad. Een modern juweel dat tot de verbeelding spreekt. Goudsmidatelier Tafel van Goud staat voor exclusief vakmanschap en Taco & Lou geven elk stuk liefdevolle aandacht.
“Ook in Corona-tijd zijn we aan het werk”, zegt Lou. “Voor elke gelegenheid ontwerpen we een gouden herinnering; trouwen, geboorte, verjaardag of sterven, met een uniek sieraad maken wij een blijvend aandenken aan iedere levensgebeurtenis.” Taco vult aan: “En als je bijvoorbeeld ongedragen of kapotte sieraden hebt waar je niets mee doet … breng die dan langs! Wij vinden het een uitdaging om van oude sieraden een eigentijds en draagbaar ontwerp te maken.”

Hoe dan?

Lou zegt: “Momenteel werken we op-afstand, omdat ons atelier gesloten is tijdens de lockdown.” “Maar” vervolgt ze: “dat is geen probleem hoor… we kunnen het hele proces digitaal begeleiden.” Na een eerste contact waarin de wensen van de klant worden besproken gaan ze aan de slag met een eerste schets. Taco geeft aan: “We werken veel met digitaal 3-D design en kunnen deze technische tekeningen omzetten in foto’s. Die kunnen we delen via mail of Whats’App. Vervolgens kunnen we ‘live’ videobellen met de klant om het ontwerp te bespreken en waar gewenst aan te passen”. Lou glimlacht: “Achter iedere opdracht zit een bijzonder verhaal, met (verborgen) symboliek. Wij vertalen die verhalen in goud. Het is vaak een emotioneel moment als we een ring, hanger of armband afleveren.”

Ik wil het!

Het huidige motto is: ‘Gesloten, maar wel aan het werk!’ Achter de dichte deuren werken Taco & Lou op een ongewone manier ‘gewoon’ door. Ongedragen sieraden die je wilt laten verwerken in een nieuw ontwerp, kun je afgeven aan de deur. Thuis ophalen kan ook. Op basis van het materiaal en het ontwerp zorgen ze voor een prijsopgaaf, waarna ze na akkoord aan de slag gaan. Het ambachtelijke vakwerk vergt tijd en aandacht. Met een aantal weken heb je jouw persoonlijke juweel in huis: een uniek sieraad voor het leven!