Skip links
Gepubliceerd op: Column

Inspiratiebronnen

Inspiratiebronnen

Ik ben een ochtendmens. Voor mij is het begin van de dag alles. De stad die langzaam ontwaakt, ondernemers die hun waren uitstallen, parasols die worden uitgeklapt. Panden die in de steigers staan voor een opknapbeurt. Ik word er vrolijk van.

Deze week liep ik in de vroege morgen een rondje met Robert van Shelter Security & Sevices. Zij hebben ons in deze tijd veel geholpen met het uitvoeren van alle maatregelen. Het is fijn zo’n creatieve partner te hebben. Het is super dat we nu verder open zijn. Toch biedt dit naast meer mogelijkheden ook weer nieuwe uitdagingen. Goed om samen vooruit te blijven denken.

Ik word graag gevoed met nieuwe ideeën. Niets zo onbevangen en nuchter als studenten. Zij hebben vaak een verfrissende kijk op dingen. De uitnodiging van Lentiz| LIFE college om hun leerlingen Handel & Ondernemen opdrachten te laten doen voor onze centrumondernemers, nam ik dan ook met plezier aan. Zij geven in de toekomst invulling aan onze winkels. Goed om ze daar nu al bij te betrekken.

Gelukkig worden we als centrummanagement vaak betrokken bij (afstudeer-)onderzoeken. Op dit moment dragen we bij aan een startdocument over het vrijetijdsaanbod voor 25-30 jarigen. Ontzettend waardevol om de uitkomsten van zo’n onderzoek te vertalen naar ons centrum. Wat kunnen we nog toevoegen aan onze mix van retail, horeca en cultuur?

Onze eigen frisse wind, stagiair Sascha, is ook op pad. Zij vraagt ondernemers hoe we hen nog beter van dienst kunnen zijn. Het is heerlijk om te zien en horen met welke verhalen en observaties ze terugkomt.

Alle input nemen we mee in ons contact met gevestigde en nieuwe ondernemers. Volgende week maandag organiseert SHOP een online borrel waarin we ondernemers vertellen wat we voor ze kunnen betekenen. De tasjes met lekkers zijn gevuld en zijn uitgedeeld. Het is fijn elkaar beter te leren kennen. We zijn benieuwd naar de verschillende ervaringen en laten ons er graag door inspireren!

 

Kitty