Skip links

JJ’s Lunch & Catering

Bij deze gezellige zaak op het binnenplein van de Passage haal je heerlijke lunchgerechten af of laat je ze op je werk of aan huis bezorgen. “Natuurlijk is het ‘terras’ van JJ’s ook een fijne plek om gewoon even een bakkie te doen met je buuf, vrienden of familie”, geeft eigenaar Ruud aan. “Helaas is dat op dit moment niet mogelijk.”

Hoe dan?

“In deze tijd richten we ons op de toekomst. We hebben alles opgefrist. Met het pimpen van onze zaak dragen we bij aan een nog mooiere Passage. Een plek waar mensen graag komen winkelen, een broodje eten of wat drinken. Ook de menukaart zijn we aan het vernieuwen. Samen met onze medewerkers denken we na over wat we onze gasten nog meer kunnen bieden. We breiden onze kaart nu bijvoorbeeld uit met vegetarische gerechten en met softijs & milkshakes. Onze zuivelproducten komen van @floatingfarmnl, een drijvende innovatieve boerderij in de haven van Rotterdam. Zij krijgen van ons sinaasappelschillen terug voor de koeien. Een duurzame cyclus.”

JJ’s heeft een bedrijven bezorgkaart gemaakt en zijn ontzettend blij met alle bedrijven die lunches bij hen blijven bestellen. “Zo tof dat jullie dit ons gunnen! Dat we er op deze manier nog steeds kunnen zijn voor onze ‘gasten’, daar krijgen we energie van. We komen graag naar je toe en kunnen niet wachten om iedereen straks gewoon weer te ontvangen in onze lunchroom.”

Leuk om te weten: “Onze producten halen we waar gaat bij lokale ondernemers. Zoals The Cheese Store, Slagerij Groeneveld, en Hazar Supermarkt. Zo steun je niet alleen ons, maar ook hen!”

Ik wil het

Trek gekregen en benieuwd naar de menukaart? Kijk op www.jjslunchencatering.nl voor alle gerechten. Je kunt je bestelling laten bezorgen door direct te bellen met 010 – 426 61 66. Mailen kan ook via contact@jjslunchencatering.nl. Nadat je via de ‘tikkie’ app hebt betaald, gaan ze voor je aan de slag. Uber Eats bezorgt JJ’s gerechten ook, check vooraf (via de app) waar in Schiedam wel/niet, om teleurstelling te voorkomen.