Skip links

Kinderwinkel d’ Uk

Kinderwinkel d’Uk verkoopt duurzaam speelgoed. We vroegen eigenaar Phyllis wat haar winkel uniek maakt en hoe zij doorgaat nu de deuren tijdelijk dicht zijn.”Onze etalage heeft een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Ze voelen zich welkom en zijn -eenmaal binnen- meteen op hun gemak. Lekker spelen in het speelhoekje met de trein of met de winkelwagentjes naar de kassa rijden, zelf betalen en helpen met inpakken. Het mag hier allemaal.”De winkel verkoopt ook knutselspullen, voorleesboeken en muziekinstrumenten. “We hebben echt van alles, zelfs een groot assortiment aan spellen en puzzels in de kastjes. Ons Muizenhuis is echt een trekker, net als de Droomdeurtjes en Holztigers houten dieren. Klanten doen graag even een rondje, er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Elke woensdag kunnen kinderen vanaf 6 jaar tussen 14.00-16.00 uur met onze materialen iets bijzonders knutselen.”

Hoe dan?

Op 1 Februari bestaat d’Uk 1 jaar. “De winkel draait goed daarvoor dank ik al mijn ‘kleine’ klanten. Ik ben trots op wat we dit jaar toch hebben bereikt. In deze tijd ben ik achter de schermen natuurlijk gewoon bezig. Ik maak kindermeubels, vul de site, breng bestellingen rond en pas regelmatig de etalage aan. Van de nieuwe aanwinsten maak ik een foto voor op de socials. Zo trek ik mijn klanten.”

Ik wil het!

Ben je nieuwsgierig en wil je meer zien? Geen probleem! Kijk op www.d-uk.nl voor het brede assortiment. Aankopen worden gewoon thuis afgeleverd. In Schiedam en omstreken is dit zelfs gratis. Verzenden is natuurlijk ook mogelijk.