Skip links

LeefMooi

Voor een totaalpakket aan verwenning van haar, huid en lichaam, ga je naar de dames van LeefMooi. Wie hier binnenstapt, komt als herboren naar buiten. Van een ontspannende hoofdmassage tot een verkwikkende gezichtsbehandeling, in deze salon draait het even helemaal alleen om jou. Nu ze tijdelijk gesloten zijn, zitten ze niet bij de pakken neer, ze pakken ‘t gewoon anders aan.

Hoe dan?

“In deze bizarre tijd kunnen we helaas onze klanten niet hun gebruikelijke behandelingen geven. Gelukkig kunnen we de producten uit onze schoonheids- en kapsalon wel online aanbieden. Daar delen we ook onze kennis en geven we waar gaat advies op afstand, vertelt Laura en Bianca vult aan: “Een verfpakketje zodat de uitgroei er weer netjes uitziet, is wel het minste wat we kunnen doen voor onze klanten. Natuurlijk zorgen we ook nu voor net dat beetje meer. Met in het pakket een verfkwastje, een paar handschoenen, een gebruiksaanwijzing en een bedankje, geven we onze personal touch.” Laura zegt: “We blijven positief. Elke week krijgen we mailtjes van klanten die ons sterkte wensen. Ze missen ons en zeggen direct een afspraak te plannen als we weer open mogen. Zo lief! Onze klanten slepen ons er echt doorheen.”

Ik wil het

Shop online en bestel je producten via leefmooisdam@gmail.com, volg voor alle acties @leefmooisdam op de socials. Het team van LeefMooi bezorgt zelf de pakketjes bij de klant aan huis. Ze plannen meerdere bestellingen op een dag, zodat ze vaak nog dezelfde en anders zeker de volgende dag leveren. “We vinden het heerlijk om onze klanten te zien en ze een beetje op te vrolijken met onze producten.”