Skip links

Ondertussen bij de centrummanager

Ik kan mij voorstellen dat jullie je soms afvragen wat ik als centrummanager zo heel de dag doe. Vaak kan ik het vooraf niet verzinnen. In deze ook voor mij bijzondere tijd komen er dagelijks de meest uiteenlopende zaken op mijn pad. Ik pak deze graag op. Mijn werk is het centrum aantrekkelijk houden, zodat jullie onderneming bloeit en groeit. Nieuwsgierig? Op SchiedamCentrum vertel ik graag over mijn week!

Namens de gemeente, het Centrummanagement en SHOP zijn wethouder Marcel Houtkamp, Phons Ockerse en ikzelf bij een aantal contactberoep-ondernemers op bezoek geweest. Deze ondernemers ontvingen naast een gedicht van onze stadsdichter, iets zoets van de lokale bakkers. Een mooi Welkom Terug waar we als Schiedam Centrum graag aan hebben bijgedragen.

Vanuit het centrum denk ik als nieuw bestuurslid van de Brandersfeesten mee over dit evenement. Het is natuurlijk superspannend of het door kan gaan dit jaar. Duimen maar!

Samen met DeWinkelmeiden overleg ik met de gemeente over de invulling van panden. Welke ondernemers missen we? Waar zouden zij goed passen? Het is altijd een gepuzzel en geschuif met aanwinsten voor het centrum als resultaat.

Een leuke nieuwkomer is Anne de Haij, de frisse directeur van het Stedelijk Museum Schiedam. Ik heb haar ontmoet en gesproken over hoe het is om achter de schermen van een verbouwing in deze functie te starten. Al snel kwamen we tot een samenwerking, binnenkort meer daarover!

Als ik na al het overleggen weer op straat loop om bij diverse ondernemers leuke geschenken op te halen voor de Irado Online Bingo, ben ik ontzettend dankbaar dat ik dit werk mag doen. Hoe leuk is het om je in te zetten voor zo’n mooi centrum met enthousiaste ondernemers?

Benieuwd wat volgende week me brengt!