Skip links
Gepubliceerd op: Nieuws

Samen met SHOP: Handige Social Media tips & tricks

Het coronavirus heeft impact op de Schiedamse horeca en winkeliers. Horeca is gesloten, winkeliers krijgen minder klanten en de verkopen lopen terug. Het is voor deze ondernemers heel belangrijk om te kijken wat nog wél kan in deze periode. Een aantal Schiedamse ondernemers bedenkt hele creatieve ideeën. Via social media presenteren zij zichzelf en hun product, zetten een webshop op en verzinnen ludieke acties. Er zijn ook een aantal ondernemers die deze stap nog niet durft of kan zetten.

Wij gaan aan de slag met een lokale social media expert die de ondernemers helpt. Hoe kun je social media inzetten om deze tijd door te komen? En hoe kunnen ondernemers die al wel actief zijn op social media, dit nóg beter inzetten? Hoe maak je een goede vlog? Hoe presenteer je jouw producten? Hoe zet je eenvoudig een webshop op via social media?

In samenwerking met SHOP
SHOP is een samenwerking tussen Rabobank, D&S Groep en Stichting Centrummanagement Schiedam. Daarnaast is ook de Gemeente Schiedam als adviseur betrokken bij SHOP.