Skip links
Gepubliceerd op: Nieuws

Sint’s pakhuisjes

Dit jaar geen stoomboot met pieten die muziek maken. Geen O Zo Snel springend over de daken. Het komt toch wel voor elkaar dit jaar? Gelukkig wel, Sint trok bij de burgemeester aan de bel. En die nodigde hem uit bij hem thuis. Alleen vroeg Sint zich af waar alle pakjes te laten, die passen daar niet in de kluis.

Pakhuisjes
Wacht eens even dachten wij, als centrum hebben we ruimte zat, wij stapelen ze wel op.
Dat past prima in onze opslag en etalages, wij zijn Sint’s pakhuisjes ten top!

O kom er eens kijken!
Kijk eens hoe gezellig dat er uit ziet, we zijn net zo goed als stapelpiet. Kom je ook kijken door het raam? We weten alleen niet welk pakje nu voor wie is, overal ontbreekt een naam. O nee, hoe moet dat nou toch weer? Wil jij ons misschien helpen… voor deze ene keer?

Schrijfpietjes
We hebben mooie kleurplaten met naamkaarten gemaakt (beschikbaar vanaf half november bij de deelnemende ondernemers), vul jij ze voor 29 november in? Met je naam en achternaam helemaal vanaf het begin. Maak er maar wat moois van als een echte schrijfpiet. Niet vergeten bij ons weer in te leveren als de wiedewiet.

Pakjes zoeken:  1 t/m 5 december
Samen zorgen we dat alle pakjes toch gelabeld zijn. Ga in de week van 2 t/m 5 december naar jouw pakje op zoek en vind het in de één of andere etalage hoek.

(Video) bellen met de Sint
Voor de winnaar van de mooiste kleurplaat neemt Sint even de tijd om met de telefoon te videobellen, of hoe heet dat tegenwoordig, facetimen of zo, al die gekkigheid?