Skip links

Stripes Jeansstore

Zelf zeggen ze dat je er de beste jeans voor mannen vanaf een jaar of 15/16 koopt. En dat is zeker niet alles. Ze hebben eromheen een leuke collectie van shirts, jassen, sweaters en truien. “Zeker”, glimlacht eigenaar Maurice: “Al onze items kun je supermakkelijk combineren. Met diverse accessoires zoals riemen, mutsen en sjaals maak je je outfit echt af. Klanten weten dat ze bij ons in 1x klaar zijn en vinden dat prettig, dat merken we zelfs nu.”

Hoe dan?

“Wij zijn al bijna 40 jaar op de Hoogstraat gevestigd en hebben een grote groep van vaste klanten. Het is fantastisch dat zij ook in deze tijd ons trouw blijven. De gunfactor is hoog, dat zien we terug in het aantal bestellingen dat we sinds de lockdown al hebben mogen bezorgen.” Maurice vertelt verder: “Om onze klanten te bereiken, werken we superveel met onze social media kanalen zoals Instagram en Facebook. We proberen onze volgers elke keer weer te verrassen met een mooie actie. Met de nodige variatie en een vleugje humor, hopen we ook in deze bizarre tijd een glimlach bij onze klanten op het gezicht te toveren. We zijn hen super dankbaar voor hun steun. Daar werken we echt kei en keihard voor. ”

Stripes is ook initiatiefnemer en verkooppunt van de complete SCHIEDAM. collectie. Allerlei producten met de beroemde Schiedamse skyline zijn hier te bestellen. “Die moet je natuurlijk hebben als echte Schiedammert”, sluit Maurice af.

Ik wil het!

Je kunt alles bestellen via de webshop www.stripes.nl. Appen met Maurice kan ook. Samen met Jim gaat hij aan de slag om alles te regelen. Als het gaat (en dat is bijna altijd het geval) brengen zij je bestelling nog dezelfde dag persoonlijk bij je thuis of anders in elk geval de dag erna. Makkelijk toch?