Skip links

Vintage’Lein

In deze winkel stap je terug in de tijd waar vrouwen zich opdoften met heerlijke poeders uit prachtige doosjes. “Vroeger betekende een avondje uit jarretels en kousen”, vertelt eigenaresse Marjolein. “Op en top vrouwelijk. Wat let ons om dit nu ook niet te doen?” Uitnodigend vervolgt ze: “Ik hou van alles wat het leven mooier maakt en wil dat graag delen. De meeste mensen die binnen lopen, worden verleid door de bijzondere en exclusieve collectie. Mijn winkel is een romantiek boutique, met een afdeling Parfumerie, Bijouterie, Kouserie, Boudoir, Lingerie en Juponerie. Je stapt altijd met iets unieks naar buiten. Dus verwen je moeder of je vriendin (of stiekem toch jezelf) en neem eens een kijkje. Ik neem alle tijd om mijn klanten te helpen, ook nu.”

Hoe dan?

“Naast het online bedienen van mijn klanten, gebruik ik het klein beetje tijd dat ik over heb, voor het doorontwikkelen van mijzelf en de winkel. Zo ben ik verder met mijn parfumeriecursus en werk ik nieuwe concepten uit. Ik heb een eigenzinnige vorm van styling en vind het leuk om dit ook in opdracht te doen. Soms verhuur ik props aan fotografen. Ook heb ik pakketjes voor ondernemers die met een soortgelijk assortiment willen starten. Op mijn facebook deel ik hoe ik ondanks alles van deze tijd probeer te genieten: https://www.facebook.com/marjolein.tuasela. De persoonlijke reacties van mensen zijn inspirerend en leveren mooie dingen op.”

Ik wil het!

Ben je nieuwsgierig en wil je meer zien? Marjolein helpt je graag via app, telefoon, mail of chat. Kijk op poederendons.nl voor het hele assortiment. Voor aankopen maak je een afspraak.