Skip links

Samen kunnen we zoveel meer

Beste vriend!

Wat ontzettend fijn dat je hebt gekozen voor Schiedam Centrum! We hebben jou nodig om het aanbod in onze mooie binnenstad compleet te maken.

Korte lijnen
We zijn een stad waar iedereen elkaar kent. Dat heeft zo zijn voordelen. Als onderdeel van het geheel, lift je mee en deel je in de naamsbekendheid. Samen zijn we de vrienden van Schiedam Centrum.

Echt ontzettend bedankt!
Met jouw deelname ondersteunen we het centrum. We kunnen activiteiten organiseren om bezoekers te trekken, (online) campagnes realiseren en het centrum aankleden.

Natuurlijk krijg je voor jouw bijdrage voor 2021 van € 250,00 ook iets van ons terug:

  • extra aandacht op deze site
  • meeliften op acties en campagnes
  • doorplaatsen op onze sociale media
  • ondersteuning van de Centrummanager
  • (meedenken over) meer activiteiten in de binnenstad
  • weten wat er speelt in de straat

Als vriend wordt en ben je nog meer betrokken. Ook op het gebied van de buitenruimte.

Schoon heel en veilig
Samen met jou zetten wij ons in voor het winkelgebied. Onze Centrummanager heeft dagelijks contact met de gemeente, Toezicht en Handhaving (de BOA’s), politie en IRADO (de afvalophaaldienst). Als er iets is, meld het dan even, dan pakken we het meteen op.

Plak ‘m op! 
Onze vrienden zijn aangesloten en herkenbaar aan de sticker op hun raam! Natuurlijk krijg jij ook zo’n mooi exemplaar. We zijn heel blij met onze vrienden, dat laten we graag zien. samen ondersteunen we Schiedam Centrum.

Welkom bij de club!
Als groep kunnen we zoveel meer bereiken dan als individuele ondernemer alleen. Met onze krachten gebundeld in de Vrienden van Schiedam Centrum vormen we een club met één gezamenlijk doel: ons centrum leefbaar en levendig houden. Nieuwsgierig naar wie er al meer Vrienden van Schiedam Centrum zijn? Je treft ze hier!

Delen met velen
Schiedam Centrum deelt actief alle nieuwtjes van haar ondernemers op schiedamcentrum.nl en op social media. Zorg dat jouw acties ook meer aandacht krijgen en deel het met ons! @#schiedamcentrum

We zien er naar uit met je samen te werken!

Namens Stichting Centrummanagement Schiedam
Maurice Haverkamp, voorzitter