Skip links

Word vriend van Schiedam Centrum

Samen kunnen we zoveel meer

Wat is het toch ontzettend fijn om met elkaar Schiedam Centrum te zijn. We zien dat onze binnenstad steeds meer aantrekt. Er staat minder leeg, er worden panden opgeknapt, er zijn nieuwe evenementen, iedereen zet zich enorm in. Tijd om verder vooruit te kijken. Waar willen we over een paar jaar staan? Wat hebben we daarvoor nodig, als ondernemer,  als centrummanagement?
De barometer stijgt
Sinds we van start zijn met de Vrienden van..hebben we al veel ondernemers als Vriend mogen verwelkomen. De club is inmiddels gegroeid tot 100 leden! Dit is echt van grote waarde. Natuurlijk omdat we met deze bijdrage mooie dingen voor het centrum kunnen realiseren, maar ook omdat ondernemers hiermee eensgezindheid laten zien. Een belangrijke voorwaarde om met elkaar de binnenstad te kunnen liften.

Centrum vol leven
We verzetten veel werk als team. Kijk voor al onze acties op de schiedamcentrum.nl/terugblik en zie wat we al met elkaar hebben bereikt!

Als groep kunnen we zoveel meer bereiken dan als individuele ondernemer alleen. Met onze krachten gebundeld in de Vrienden van Schiedam Centrum vormen we een club met één gezamenlijk doel: ons centrum leefbaar en levendig houden. Weten wie er al Vrienden van Schiedam Centrum zijn? Je treft ze hier!

De kracht van samen

Door samen te werken met culturele instellingen zoals het Stedelijk Museum Schiedam, de Bibliotheek Schiedam, het Jenevermuseum, het Theater aan de Schie, de fluisterboot en de molens zorgen we ervoor dat bezoekers langer in ons mooie centrum blijven. Door acties en evenementen van ondernemers en culturele instellingen aan elkaar te koppelen bereiken we nog meer!

Download onze informatiebrochure

Blij met jou als ondernemer!

Wat ontzettend fijn dat je hebt gekozen voor Schiedam Centrum! We hebben jou, als ondernemer, nodig om het aanbod in onze mooie binnenstad compleet te maken. Misschien heb je mij wel eens voorbij zien gaan, ik ben Kitty Buijtendijk, jullie Centrummanager. Ik werk in opdracht van Stichting Centrummanagement Schiedam (SCS). Ons bestuur bestaat uit ondernemers uit de verschillende winkelstraten en de voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), afdeling Schiedam. We geven advies over wat ons centrum nodig heeft aan de gemeente Schiedam en werken nauw samen met citymarketingorganisatie S’DAM die heel de stad promoot.

Wat levert het op

Nog even de voordelen op een rij:

  • Extra aandacht op deze site
  • Meeliften op acties en campagnes
  • Doorplaatsen op onze sociale media
  • Ondersteuning van de Centrummanager
  • (meedenken over) Meer activiteiten in de binnenstad
  • Weten wat er speelt in de straat

Schoon, heel en veilig

Samen met jou zetten wij ons in voor het winkelgebied. Onze Centrummanager heeft dagelijks contact met de gemeente, Toezicht en Handhaving (de BOA’s), politie en IRADO (de afvalophaaldienst). Als er iets is, meld het dan.

Korte lijnen

Een stad waar iedereen elkaar kent. Dat heeft zo zijn voordelen. Profiteer ook van de samenwerkingsverbanden. Als onderdeel van het geheel, lift je mee en deel je in de naamsbekendheid. Samen zijn we Schiedam Centrum

Delen met velen

Schiedam Centrum deelt actief alle nieuwtjes van haar ondernemers op schiedamcentrum.nl en op social media. Zorg dat jouw acties ook meer aandacht krijgen en deel het met ons! @#schiedamcentrum

Wat kost me dat?

Met jouw deelname ondersteunen we het centrum. We kunnen activiteiten organiseren om bezoekers te trekken, (online) campagnes realiseren en het centrum aankleden. Iedereen die onze vriend wordt start met het instapbedrag van € 250,00 per jaar.

Meld je hier aan.