Skip links
Gepubliceerd op: Nieuws

Nieuwe Centrummanager

SchiedamCentrum heeft een nieuwe centrummanager: Pim Schenkelaars. Voor velen geen onbekend gezicht. Hij werkte ruim twintig jaar voor de gemeente Schiedam en verzorgt met SEPS (Stichting Evenementen Promotie Schiedam) al bijna vijfentwintig jaar de intocht van Sinterklaas in onze stad. In zijn huidige woonplaats op Noord-Beveland was hij een aantal jaar als wethouder actief. Een interim centrummanager  met veel ervaring. Het bestuur van Stichting Centrummanagement Schiedam is blij.

Voorzitter Maurice Haverkamp : “We hebben het goede nieuws gisteren gedeeld met onze ondernemers. Iedereen was natuurlijk gehecht aan Kitty en benieuwd naar wie haar zou vervangen. Het is fijn dat we op deze korte termijn Pim hebben gevonden en hij voor ons aan de slag gaat.”  Pim vult aan: “Toen het bestuur mij beanaderde voor de functie van centrummanager in mijn oude stad, maakte mijn hart een sprongetje. Ik heb hier zoveel gedaan, ontzettend mooi om terug te zijn. Ik ga mijn best doen om de verbinding van het centrum met andere partners verder vorm te geven.” De stichting heeft de functies van centrummanagement en secretariaat opgesplitst. Zo kunnen deze twee rollen elkaar ondersteunen en aanvullen. Het secretariaat wordt uitgevoerd door DOU, dit bureau was al betrokken bij de communicatie van Schiedam Centrum en breidt deze taken uit.

Aan de slag
Pim werkt als interimmer vanuit zijn bureau TREC en is op dinsdag en donderdag in SHOP op Hoogstraat 140 te vinden. Hij ontvangt daar ondernemers ter kennismaking en denkt met hen mee over hun vragen. “Deze dinsdag 13 december en donderdag 15 december ben ik er voor het eerst”, vertelt Pim. “Ik ben heel benieuwd wie ik allemaal ga treffen. De decembermaand is voor ondernemers heel belangrijk, logisch dat zij niet zomaar hun winkel of restaurant verlaten voor een praatje met mij. Dat vind ik prima hoor, ik loop gewoon zelf een rondje. Leuk om even de sfeer op te snuiven.”

Hello Goodbye

Naast hallo tegen Pim, wil de stichting haar ondernemers ook in de gelegenheid stellen gedag tegen Kitty te zeggen. In het nieuwe jaar wordt een bijeenkomst georganiseerd waarbij zowel de nieuwe als de oude centrummanager aanwezig zijn. Maurice eindigt: “Zodra de datum bekend is, informeren wij onze ondernemers en relaties, zodat iedereen op een gepaste wijze wordt uitgezwaaid en welkom geheten.”