Skip links

Het Centrum van Schiedam

Wij maken jouw wereld leuker

Wat je ook zoekt, wij hebben het in huis. En niet alleen dat, maar meer dan dat. Onze ondernemers verrassen en inspireren. Dus klik ook eens op een icoontje dat je nog niet kent en laat je verrassen!

Wat je ook zoekt, wij hebben het in huis. En niet alleen dat, maar meer dan dat. Onze ondernemers verrassen en inspireren. Of je nu op zoek bent naar een  restaurant, lekker wilt  winkelen of benieuwd bent naar onze  musea. Kijk rond en klik ook eens op een icoontje dat je nog niet kent en laat je verrassen!

Samen zijn wij Schiedam Centrum!

Met jouw onderneming wordt het aanbod nog mooier.
Meld je aan als vriend en profiteer van de voordelen.

Meer info

Beter vindbaar…

Ben je ondernemer en wil je je gegevens aanvullen? Ga dan naar Google en maak een bedrijfsaccount aan. Zo is niet alleen je informatie op onze site compleet, maar ben je tegelijk beter vindbaar.

Naar google bedrijven

Hap & Sap

Even wat te eten pakken? Of uitgebreid dineren? Het aanbod is groot en divers. Op elke hoek van het centrum is wel een leuk tentje te vinden. Lekker als je even bij wilt komen van al het shoppen of gewoon om eindelijk weer eens af te spreken met je bestie op een terras.

Kijk & Beleef

Wat is er helemaal hot en wat not? Onze musea, ateliers en theaters hebben hier een neus voor. Zij laten jou zien, waarvan je nog niet wist dat je er naar op zoek was. Verrassend, ontroerend, origineel. Dus stort je erin en ga erop uit!

Shop & Hop

Heb je de kriebels? Dan is het vaak tijd voor even iets anders. Een nieuw kussentje op de bank, lekkere sneakers om je sportoutfit af te maken, een andere bril of een verwenmomentje bij de kapper. In ons centrum hop je van jouw favoriete winkeltje zo naar die nieuwe winkel op de hoek.

Ons centrum op een rij

Het aanbod is groot en divers. Zoek hier…

wdt_ID Locatie Onderneming Adres Vriend van Vriend van Categorie
1 Stripes Jeansstore Hoogstraat 60-64 Shop & Hop
5 Lunchcafé de Beurs Dam 2 Hap & Sap
7 Eetcafé de Koemarkt Broersvest 3a-5a Hap & Sap
8 IJssalon La Sorpresa Lange kerkstraat 28a Hap & Sap
9 Záálig Eten & Drinken Grote Markt 2a Hap & Sap
10 Pannenkoe Buitenhavenweg 7-9 Hap & Sap
11 Hotspot Hutspot Kloosterplaats 6 Hap & Sap
12 Brasserie Stadhuis Grote Markt 1a Hap & Sap
13 JJ’s Lunch & Catering Nieuwe Passage 20 Hap & Sap
14 Pita Delicatessen & Cakes Hoogstraat 68-72 Hap & Sap