Skip links
Gepubliceerd op: Nieuws

Zin in de zomer man

Heb je ook zo’n zin in alle festivals en zomerfun? We hebben natuurlijk al een waanzinnig voorproefje gehad met IDDF Around town en In Concert. Na de zomer volgt misschien wel de beste afsluiting van het seizoen. Terug van weggeweest: de Brandersfeesten! Achter de schermen zijn we druk in de weer om er samen met de organisatie een fantastisch weekend van te maken. Drie dagen feest in onze binnenstad. Maar wat doe je in de tussentijd? Onze zomertip: Toerist in eigen stad!

  • Pik zoveel mogelijk terrasjes, probeer af en toe eens een andere, en laat je verrassen door het menu en de sfeer. Nog leuker, maak er een terrastest van met je vrienden, welk wordt jullie favoriet?
  • Stap over je drempelvrees en geef jezelf de opdracht deze zomer drie aankopen te doen bij winkels waar je nooit eerder bent geweest. Kies iets buiten je budget, van een andere cultuur of niet helemaal je stijl. Benieuwd waar je mee thuiskomt 😉
  • Bekijk onze binnenstad eens vanuit een ander ooghoek; beklim een molen, vaar door de haven, stap een museum binnen: ons centrum is het ontdekken waard!

    Kijk voor alle info die jouw zomer tot een topzomer maken op sdam.nl