Skip links
Gepubliceerd op: Nieuws

Koningsdag zet centrum op z’n kop

Schiedam Centrum bereidt zich voor op gezellige drukte

De succesvolle editie in 2022 heeft het Centrummanagement geïnspireerd om ook dit jaar volop in te zetten op Koningsdag. De traditionele Vrijmarkt, acts op straat en spelletjes voor de kinderen, alles zorgt voor die bekende Oranje sfeer. Daarbij zijn de winkels open met mooie acties en lonken de terrassen in het voorjaarszonnetje. Het moment dus om een rondje binnenstad te doen.

Centrummanager Pim Schenkelaars vertelt: “Koningsdag is bij uitstek het moment dat je samen met vrienden en familie geniet van de simpele dingen. Of je nu kijkt wie het langst kan hangen aan een spijkerbroek of wie het mooist rood-wit-blauw is uitgedost: met elkaar is alles leuker. De vele kinderen die meedoen met de Vrijmarkt zetten de traditie van hun ouders voort. Als zo’n kleintje stevig onderhandelt, smelt ons ondernemershart!” Ook als je niet met een kleedje onder je arm komt, is Koningsdag in het centrum meer dan de moeite waard. “Het is toch een beetje de start van het evenementenseizoen”, vult Kitty Buijtendijk, eventmanager aan. “Dat merk je aan alles. Bezoekers en ondernemers, iedereen is vrolijk. Koningsdag is het voorproefje voor wat er verder nog komen gaat deze lente & zomer. ” Lees het hele artikel op de Schiedammer online.

Voorwaarden Vrijmarkt 27 april 2023 07.00 – 17.00 uur
Land van Belofte, Broersveld, Hoogstraat, Lange Kerkstraat
De Vrijmarkt is bedoeld voor particulieren die op kleedjes hun spullen verkopen.

Niet toegestaan:
Tafels, kramen, commerciële activiteiten en verkoop van etenswaren zijn op de aangewezen vrijmarkt-locaties niet toegestaan.
Afval en restmateriaal graag zelf na afloop in de container op Land van Belofte deponeren.

Leave a comment