Skip links

Enquête over de toekomst van
Stichting Centrummanagement Schiedam

Beste collega,

We hebben je nodig!

Via een enquête, willen we namelijk jouw mening weten over de toekomst van Stichting Centrummanagement Schiedam. Jouw antwoorden zijn van groot belang voor ons, aangezien we allemaal een positieve verandering en groei in onze binnenstad willen.

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat onze stichting door ondernemers is opgericht. Met deze enquête willen we de verwachtingen en behoeften van alle ondernemers in de binnenstad anno 2023 begrijpen om beter aan die wensen te voldoen. Samen met de ondernemers en de partners in de binnenstad willen we ons ook in de toekomst blijven inzetten voor verbeteringen. Zoals bijvoorbeeld de vervanging van de sfeerverlichting. Dat is echt nodig, want deze werkt niet overal meer en gaat vaak halverwege de periode november/januari uit… Dat kost elk jaar steeds meer aan reparatiewerkzaamheden. Tijd voor wat nieuws!
Ook het organiseren en faciliteren van elke maand een activiteit of evenement in de binnenstad zou goed zijn. Hoe gaan we dat financieel en organisatorisch realiseren?

Jouw input is dus essentieel om ons doel van een bloeiend Schiedam Centrum te bereiken. Je kunt de enquête zowel digitaal als op papier invullen, in het Nederlands of in het Engels.

Vraag hier de link naar de enquête op.
Je kunt meedoen tot maandag 9 oktober 2023.

Dank alvast voor de verrassende en motiverende antwoorden. We zijn benieuwd!

Met vriendelijke groet,
Stichting Centrummanagement Schiedam
Maurice Haverkamp, voorzitter